about & contact

Hi, ik ben Fleur van der Storm.

Allround design & styling studio voor interieur & fashion.
Voor (particuliere) styling projecten óf zakelijke styling- en/of designprojecten in Bussum en ver daarbuiten! 
#LOVEWHATYOUSEE
 
"Houden van wat je ziet" in al zijn of haar vormen, kleuren en materialen. Als dochter van twee hele creatieve ouders, waar kunst - schoonheid - mode - juwelen met de paplepel is in gegeven, ben ik gaan studeren aan de AMFI in Amsterdam. 
Na mijn studie aan de AMFI begon mijn carrière als mode- ontwerper bij verschillende merken.
Naast het ontwerpen van kleding en grafische prints, was ik ook stylist voor diverse fotoshoots. Ik heb ook gewerkt als mode redacteur bij Elsevier. Na een aantal jaren in de mode te hebben gewerkt ben ik het interieurvlak op gerold. En nu vele jaren verder heb ik al veel projecten mogen ontwerpen.                
Dit heeft mijn creatieve basis gelegd waar ik nog steeds op vaar. Afgelopen jaren heb ik mij verder ontwikkeld in interieurdesign - interieurstyling - grote projecten styling inclusief project management. 

Dit heeft mij zeer allround gemaakt, waardoor ik nu samen met de opdrachtgever tot passende oplossingen kom. 

 

Fleur van der Storm

Yes, let's meet!  #lovewhatyousee.
Vul hieronder je gegevens in en ik mail/bel/ app je terug.

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.