diverse

projecten

Projecten 05-06-07.... and so on!

Op deze pagina vind je verschillende projecten, van nieuwbouwhuis in Weespersluis of Nederhorst den Berg tot een appartement in Amsterdam of een prachtig herenhuis in Den Haag.
Allemaal met een andere interieur- vraag of wens.

#lovewhatyousee

Project interieurontwerp herenhuis Den Haag 

Een prachtig herenhuis met een verouderde keuken en een grote wens tot een lichte - iets modernere uitstraling. Dus hier ontstond een mooie interieur mix tussen klassiek en modern. #herenhuis #interieurontwerp 

Project interieuradvies Haarlem

Het complete interieuradvies - ontwerp werd stapje voor stapje uitgevoerd. Waarbij eerst de oude haard werd vervangen door een moderne openhaard, om vervolgens de kamer en suite schuifdeuren toe te voegen aan het geheel tot en met het bedenken van de wallart aan de wand bij de eettafel. Niet alles hoeft in een keer, maar een duidelijk plan voorwaarts is wel fijn om dat aan te kunnen bieden.

Project interieuradvies appartement Amsterdam

Een toffe mix 'n match van stijlen komen samen in een eclectisch geheel, hier vormgegeven in een 3D schets. Een appartement waarbij de ruimtes al vrij snel duidelijk waren, de details volgden ook al snel.  #mixenmatch #interieurontwerp 

Project interieurontwerp badkamer Bussum 

Klein - maar ooooo zoooo gewaagd - een toffe groene tegel, welke mooi verwerkt is in het geheel. 

Mooie mix van houten badkamermeubel en deels getegeld.  #interieurontwerp #badkamer

Project interieuradvies Amsterdam 

Een waanzinnig mooi verbouwd appartement in Amsterdam, mistte naar eigen zeggen van de eigenaresse toch wat sfeer - rust - aankleding. Hier een impressie van het moodboard. En ook de kinderkamer kreeg een upgrade! Het gehele ontwerp is ingetekend in 3D om de opdrachtgever te laten zien hoe het gaat worden. 
Zie beelden onderstaand. 

Project interieurontwerp: - indeling - kleur - meubel advies Weespersluis

Een gloednieuw huis met een hoop potentie... De vraag was: "hoe maken we het gezellig en kunnen we een kamer en suite gevoel creĆ«ren? 

Project interieuradvies  nieuwbouwhuis Baarn 

Voor dit project tekende ik meer opties in, om zo de variaties te laten zien welke de ruimte kan bieden.