Keukenontwerp interieuradvies

projecten 

interieur

Interieur ontwerp keuken

Interieur 

design - styling

Met kleine veranderingen kan je al grootste verschillen maken. Van moodboard tot uitvoering. Klein of een groter budget, er is zooooveel mogelijk...  

Studio Fleurvanderstorm helpt je graag met interieuradvies. Van een kleiner kleuradvies tot een compleet uitgewerkte 3D plattegrond met verschillende opties - maatvoering - kleur- & meubeladvies. 

Door die verschillende opties krijg je goed te zien welke potentie je huis/ ruimte heeft.

Iedereen heeft andere vragen en wensen. En zo dus ook: #iedereenzijneigenstijlIn de loop van de jaren zijn er verschillende projecten de revue gepasseerd. Van middelgrote kantoren tot fijne woonhuizen en allemaal met een andere wens - vraag. 
Zie hieronder een selectie van een aantal projecten en click er vooral op! 

Sketchup tekening - interieurontwerp

Reviews

"

" “Fleur luistert goed naar je wensen en kijkt goed naar wat er allemaal mogelijk is in je huis! Ze geeft goede tips en komt met goede (out-of-the-box ideeën). Ze heeft ons erg goed geholpen met o.a. lichtplan, inrichting, kleur! 

 Wij zijn erg tevreden en blij met Fleur haar service!”

Berdien & Roy, interieuradvies woonhuis Weespersluis

"

"Wij zijn ontzettend tevreden over de werkwijze van Fleur. Fijn om eerst een vrijblijvend gesprek te voeren met de verwachtingen en ideeën van beide kanten. Fleur heeft daarna verschillende mooie ontwerpen gemaakt waar wij het samen tot één geheel brachten. Al met al ontzettend tevreden over het eindresultaat!"

David & Danella, interieuradvies woonkamer Nederhorst Den Berg

"Voor onze nieuwbouwwoning waren we op zoek naar inspiratie. En zo kwamen we min of meer per toeval Fleur tegen op Instagram. Om onze ideeën en wensen te vertalen naar een concreet interieurontwerp, hebben we Fleur gevraagd met ons mee te denken. En dat bleek een mooie samenwerking! Fleur heeft oog voor detail, denkt goed mee en doet interessante suggesties. Wij zijn heel blij met het eindresultaat."

Pieter & Judith, interieuradvies woonkamer Weespersluis

"Fleur heeft ons geweldig geholpen met interieur- en styling advies voor onze beneden verdieping. Haar advies kwam met de moodboards en 3D beelden voor ons echt tot leven. Daarnaast gaf Fleur ons ook nieuwe creatieve ideeën, waar we zelf nog helemaal niet aan hadden gedacht. Met de shoppinglist die ze voor ons opstelde, konden we gelijk aan de slag! Dank je wel Fleur voor je creatieve, enthousiaste en bovenal heel prettige en persoonlijke aanpak. We zijn er ontzettend blij mee."

Caroline & Olivier, interieuradvies Bussum

"We hebben een huis gekocht en de badkamer moest nodig vernieuwd worden. Maar waar te beginnen? We hadden heel veel ideeën en inspiratie opgedaan maar die waren grotendeels niet geschikt voor kleine badkamer van maar net 5m2. Fleur heeft uiteindelijk een perfect ontwerp gemaakt waarin ze rekening heeft gehouden met ons wensen en de beperkte ruimte. Door haar voorselectie van tegels hebben we bovendien veel tijd bespaart want wat kun je je verliezen in het enorme aanbod van wand-en vloertegels." 

Ulrike, interieuradvies badkamer Bussum

"

"Als een berg zag ik op tegen het ontwerpen van een nieuwe website voor mijn bedrijf. Maar Fleur heeft me stap voor stap meegenomen in het proces en het resultaat is nu een frisse, nieuwe website waar ik heel blij mee ben. Fleur heeft me enorm geholpen bij de sfeer die ik wilde en ook de perfecte foto's en ontwerp daarbij gevonden. Bedankt!".

Esmee Bakker, IJdent website ontwerp.

"

"Wij zijn blij met ons huis, de basis staat, maar misten nog de finishing touch om er één geheel van te maken. Fleur heeft ons laten zien dat met simpele toevoegingen we er een mooi geheel van kunnen maken. De 3D video's helpen hier enorm bij en zijn echt een toevoeging om het tot leven te laten komen. Ook waren we verrast door alle verschillende versies (-: Hierin zaten verschillende opties van meer ingrijpend tot simpeler. Fleur heeft ons het inzicht en zetje gegeven om onze inrichting verder te optimaliseren en er een warm geheel van te maken."

Noor & Jos, interieuradvies woonhuis Baarn

"Fleur denkt zowel met ons mee als buiten de lijntjes met verrassende ideeën. Hierdoor heeft ze ons enorm geholpen met de invulling en visualisatie van onze interieur vraag. Een erg fijne samenwerking met een resultaat volledig naar onze tevredenheid!"

Joost & Annelin, interieuradvies woonhuis Baarn

"Dankjewel voor al je mooie werk en ondersteuning bij ons creatieve proces. We zijn heel blij met de stappen die we hebben gezet."

Floor & Cedric, kleuradvies keuken Naarden

"Al een tijdje hadden we de wens om onze keuken te verbouwen. We kwamen alleen niet uit de indeling. Ook twijfelden we aan het design. Houten frontjes, wit blad of toch een zwart blad en witte frontjes. Fleur gevraagd of ze ons wilde helpen. Op basis van een eerste gesprek waarin ze onze wensen in kaart bracht, kwam Fleur met drie prachtige ontwerpen. Zoveel logischer en mooier dan wij zelf hadden kunnen bedenken. Enorm verrast door een andere indeling waar wij beide gelijk heel enthousiast over waren. Heel fijn dat ze de ontwerpen ook in 3D maakt zodat het gelijk gaat leven. 

Fleur is super professioneel en heeft de kwaliteit om je wensen om te zetten tot de meest mooie en verrassende ontwerpen. Het liefst zouden we Fleur vragen ons hele huis opnieuw in te richten. Zo blij met het resultaat!!"

Fam. Westerling, interieuradvies & styling woonhuis Bussum

"Om mijn (al jarenlange) moeizame winkelgedrag en ‘het is nooit goed’ gevoel te veranderen in ‘ik ben blij met mijn huis’ gevoel eens goed aan te pakken, heb ik een afspraak met Fleur gemaakt. Uitnodigend, warm en professioneel. Het bleek een schot in de roos.

Met een uitgebreid kleur- en stijladvies is het huis nu veranderd in een heerlijke thuishaven, waar we tot rust kunnen komen na een drukke werkdag en kunnen genieten tijdens gezellige etentjes. 

Maar met het advies alleen is het niet afgelopen. Fleur heeft ons meerdere malen op het hart gedrukt dat zij aan ‘nazorg’ doet. Bel of mail bij vragen en laat weten bij dingetjes waarbij je twijfelt. Een geruststelling.
Fleur, dank je wel!"

Janneke Hilgers, interieuradvies & styling woonhuis Bussum

"Naar volle tevredenheid heeft Ziffo diverse keren van de verschillende diensten van Fleur gebruik gemaakt. Ze weet op een creatieve manier de bedrijfscultuur van een organisatie in een passend interieurconcept te vertalen waarbij er altijd rekening gehouden wordt met het beschikbare budget en de praktische invulling/haalbaarheid op de werkvloer. Na oplevering van een inrichtingsproject lukt het Fleur altijd om net die ene mooie sfeerfoto te maken die de hele lading dekt. Bij haar klopt het klopt altijd van A tot Z!"     

Koen Yang, Ziffokantoorcentrum.nl

"Fleur in 1 woord? Een vakvrouw! Ze heeft oog voor detail zonder de samenhang uit het oog te verliezen. Ze sluit goed aan op onze wensen waarbij ze ook haar persoonlijke touch toevoegt. Ze luistert goed en ze gaat tegelijkertijd ook doortastend te werk. Wij volgen Fleur haar adviezen altijd blindelings en zijn steeds weer blij met het resultaat!"
 
Marloes Luiten, interieuradvies & styling woonhuis Haarlem.

"Bij deze wil ik je als verantwoordelijk project manager bedanken voor je ontwerp van een nieuw Business Center voor dit park. Je hebt tijdens onze prettige samenwerking gedurende de eerste helft van 2019 een slim en stijlvol ontwerp gemaakt dat we in samenspraak budgettair hebben kunnen uitwerken binnen de beschikbare kaders. Je pragmatische aanpak zonder de basis van je design uit het oog te verliezen was een prima vertrekpunt voor het projectteam en de opdrachtgever. De beelden die je hebt aangeleverd waren mooi en duidelijk uitgewerkt."
 
Dolf Pel, Manager Development Pierre Vacances Center Parcs Group.

"Fleur is creatief, realistisch en zorgt dat de dingen (goed) gebeuren. Ik ben heel erg blij dat zij voor ons de renovatie heeft verzorgd. Ze heeft goed rekening gehouden met onze wensen en bedrijfscultuur. Ondanks het krappe budget is er echt een prettige werkomgeving neergezet. Kortom: ik raad van harte aan om met Fleur te werken! "
 
Jetske Bouma, CMO Yarrah Organic Petfood BV.

"Fleur zorgt ervoor dat de uitstraling van QWIC constant blijft. Sinds 2016 ondersteunt Fleur het marketingteam bij de aankleding van diverse QWIC Shop-in-Shops, de eigen showroom & de jaarlijkse brochure. Als creatief brein is zij de stille kracht achter het stoere imago van de Amsterdamse fietsfabrikant."
 
Dirk-Jan Hilboesen, marketing director QWIC Dutch Design E-bikes.

“Als een leek op het gebied van de inrichting van een (groot) huis, was het een verademing om met iemand te werken die in staat was om aan te geven wat er aan de inrichting ontbrak. Zodanig, dat de logica ervan duidelijk werd voordat het resultaat – met een ook nog beperkt budget – n.l, een aanzienlijke verbetering in aankleding en stijl, ook zichtbaar werd. Niet alleen ‘objectief’ qua stijl en smaak maar ook in sfeer. Erg knap om dat te kunnen. Fleur is voor mij dan ook de ultieme professional. Erg goed in haar vak en in staat om de communicatiekloof tussen expert en leek op een vanzelfsprekende manier “gewoon” op te lossen. ‘Gewoon’ is altijd bijzonder en helemaal als je erin woont. Dank Fleur!"

Thijs Jochems, verkoopstyling Bussum.